Новини

У підпільному цеху налагодив лінію виробництва: на Буковині чоловік виготовляв “елітний” алкоголь

У Чернівецькій області 40-річний буковинець у складському приміщенні облаштував підпільний цех, де виготовляв алкогольні напої, різних марок.  Співробітники Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області спільно з колегами з обласного управління СБУ під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури повідомили про підозру жителю Кіцманської громади у незаконному виготовленні підакцизних товарів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

На готову продукцію за допомогою спеціальних станків порушник наклеював підроблені марки акцизного податку.

За результатами проведених обшуків правоохоронці виявили та вилучили понад 1500 пляшок з готовими алкогольними напоями без марок акцизного податку України, майже 200 пластикових пляшок із рідиною схожою на коньяк, понад 1400 літрів спиртовмісної сировини, станки для пакування та ламінування товарів, етикетки, корки та спеціальне обладнання.

 Вилучену продукцію правоохоронці направили для проведення відповідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, результати яких засвідчили, що  надана на дослідження рідина містить у своєму складі етиловий спирт. 

Наразі слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.