Новини

“За що ми воюємо?!”: син священника з Буковини звернувся до відвідувачів бару в центрі Києва, де висміюють Бога

Син священника з Буковини Роман Грищук звернувся до відвідувачів бару “HRAM”, що знаходиться в центрі Києва. У барі проповідується гріх, спаплюжуються християнські символи тощо.

Про це стало відомо з інстаграм-сторінки буковинця.

“Це “Храм”, в якому плюндрується Боже ім’я, де ганьбляться духовні, сімейні та моральні цінності. Люди тут щовечора збираються, щоб прославити гріх та зло. Такі заклади не мають права на існування в час війни, коли матері в храмах відмолюють своїх загиблих синів, коли дружини чекають чоловіків, коли діти чекають татів”, – сказав після інциденту Роман у відео.

У підсумку хлопцю не дали завершити промову, адже втрутилися охоронці, які його вивели із бару.

Допис, поширений Рома Грищук (@misterr_romeo)

Що відомо про заклад

Бар відкрився недавно, але вже встиг здобути популярність у киян. Концепція закладу – висміювання Бога, проповідування гріха, плюндрування християнських символів, цінностей тощо.

Допис, поширений HRAM (@hramkyiv)

Допис, поширений HRAM (@hramkyiv)

У коментарях під дописом люди захоплюються хлопцем, також свій коментар залишив батько Романа – Роман Грищук.

“Воїну Роману, що звільняв від рашистів Київ у перші тижні рашистської окупації, у центрі Києва скрутили руки та викинули з “храму” за свідчення правди! Мовчання на зло є злом! Мовчання на гріх є співучастю в гріху! Демократія руки закінчується там, де починається обличчя іншої людини! Висміювати Христа, хулити Богородицю, малювати порнографію з ікон, глузувати з християнських святинь у центрі християнської держави у час війни – це не демократія, це блюзнірство і сатанізм! Чи за таку свободу Україна щодня платить життями кращих своїх дітей?
Чи за це віддають усе наші Герої? З мусульманськими святинями у мусульманській країні б так не повелися, бо просто б спалили, можливо разом з організаторами!” – написав священник.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.