Новини

“Зупинятися я не планую”: вчитель з Чернівців здобув бронзу з рукопашного бою

Вадим Стасюк наразі працює вчителем фізкультури в Чернівецькому ліцеї №18. Окрім того, хлопець майже щодня відвідує тренування з рукопашного бою. Недавно він посів третє місце на Всесвітніх спортивних іграх в Італії. Він представляв збірну України з рукопашного бою.

Про це йдеться в публікації ” “.

Читайте також: “Переміг росіянина і після гри руки йому не потис”: чернівчанин вдало виступив на міжнародному турнірі з тенісу

Вадим завжди мріяв вчителювати й займатися спортом, тому зараз поєднує приємне з корисним. Уже другий рік хлопець працює вчителем фізичної культури в Чернівецькому ліцеї №18. Каже, що це йому до душі. Також хлопець ще навчається в ЧНУ, на факультеті фізичної культури та здоров’я людини.

“Усе дається доволі легко, адже мені подобається те, чим займаюся. Учителювання для мене – хобі. Ця професія була моєю мрією з дитинства. Паралельно я завжди брав участь у шкільних спортивних змаганнях. Завжди був у спорті”, – каже Вадим.

“Мені подобається працювати з дітьми, це цікаво. Хочу, щоб у моїх учнів не було шкідливих звичок. Щоб десь в майбутньому я йшов вулицею, а мої учні мали вже якісь досягнення в спорті”, – говорить учитель.

Після роботи хлопець іде на тренування з рукопашного бою, яким займається п’ять років і вже досяг рівня майстра спорту. На змаганнях в Італії спортсмен провів три поєдинки.

“Змагання відбувалися на дуже високому рівні. Було п’ять тисяч учасників з понад 35 країн, навіть із Бразилії та Мексики. Перший матч я виграв у німця, другий – у француза. Та в півфіналі натрапив на свого земляка, якому програв”, – зазначає спортсмен.

До своїх досягнень спортсмен ставиться критично.

“Могло б бути краще. Дуже дякую тренеру Івану Штеф’юку та президенту обласної федерації рукопашного бою Руслану Сторожуку”, – каже В. Стасюк.

Вадим не планує зупинятися на досягнутому.

“У спорті хотів би досягти звання майстра спорту міжнародного класу або заслуженого. Тоді в рукопашному бої це буде максимум, але зупинятися я не планую. Роздумую над тим, щоб розпочати кар’єру в змішаних єдиноборствах”, – ділиться мріями Вадим.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.