Новини

«Давайте робити добру справу»: працівники служби судової охорони відвідали хворих діток – фото

28 квітня співробітники територіального управління служби судової охорони у Чернівецькій області відвідали дітей в кардіоонкогематологічному відділенні Чернівецької обласної дитячої лікарні.

Вони привітали діток із прийдешнім Великоднем. Від імені кожного співробітника служби передали великодні подарунки – пасочки, фрукти, цукерки, сухофрукти, соки.

Про це повідомляє відділ комунікації територіального управління служби судової охорони у Чернівецькій області, пише molbuk.ua

“Саме тут розумієш, що нічого у світі не може бути дорожчим, ніж життя. І ти хочеш це маленьке дитяче життя наповнити теплою казкою, без крапельниць, аналізів, обстежень, хвороби… І робиш все можливе, щоб вони всміхалися, і всміхаєшся з ними, щоб вони не бачили у тобі співчуття і біль” – зазначив начальник територіального управління служби судової охорони у Чернівецькій області Олександр Драгус.

Загалом у відділенні перебуває 16 онкохворих діток.

“У кожного з них – своя історія, своя мрія, але всі вони, як і звичайні діти, чекають свята, люблять ласощі. Давайте робити разом добру справу, давайте разом підтримувати діток, яким зараз дуже потрібні наша з вами віра, допомога і увага!” – додала голова первинної професійної спілки працівників та співробітників територіального управління служби судової охорони у Чернівецькій області Алла Запухляк.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.