Новини

Зрадниця Повалій до дня “військової слави РФ” заспівала українську народну пісню – відео

Таїсія Повалій вкотре здивувала українців своїм цинізмом. Цього разу співачка заспівала українську народну пісню “Ти ж мене підманула” разом з Кубанським козачим хором. Виступ транслюватимуть по телеканалах РФ в “день військової слави”.

Про це йдеться на фанатській сторінці в Instagram.

Що відомо про інцидент

У мережі поширили відео, на якому Таїсія Повалій разом із Кубанським козачим хором співає українську народну пісню “Ти ж мене підманула”. І вся ця вакханалія відбувалася на фоні заставки із соняшниками.

У підписі до цих кадрів також вказано, що ефір концерту “Песни русского мира” буде транслюватись 4 листопада на телеканалі “Росія 1”. Зазначимо, що у цей день в РФ відзначають “день народної єдності” та “день військової слави”. До речі, Кубанський козачий хор у 2014 році отримав нагороду “За визволення Криму”.

У коментарях росіяни залишають відгуки захоплення “сяючій зірці на кремлівській сцені” та дякують за виконання цієї пісні.

Публикация от tpovaliy_best (@tpovaliy_best)

Артистка не соромиться прославляти країну-агресорку

Таїсія Повалій регулярно бере участь у пропагандистських програмах, мовчить про війну в Україні та всіляко просуває наративи РФ.

Ще у січні 2022 року зрадниця заявила, що “стоїть на боці правди”, тому підтримує Росію.

А в травні цього ж року Повалій виступила у Росії на концерті до Дня перемоги. Тоді вона заспівала українською “Рідна мати моя”, а виконала вона її фоні пейзажу з синім небом та жовтим житом.

Під час новорічного виступу на одній сцені разом із пропагандистками та артистами, які відкрито підтримують війну, вона заспівала легендарну “Червону руту” Володимира Івасюка.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.