Новини

Здала на 600 балів: у містечку на Буковині випускникам за високі бали з НМТ виплатили премії

У Новодністровську цьогорічні випускники отримали грошові винагороди від місцевої влади за найвищі результати із НМТ.

Про це повідомляє Новодністровське радіо.

Депутати запровадили одноразові грошові винагороди за найвищі результати в національному мультипредметному тестуванні для учнів новодністровських закладів освіти: 200 балів з трьох предметів – 45 000 грн, з двох – 30 000 грн, з одного – 15 000 грн. Також грошові винагороди отримали випускники, які отримали від 190 до 199 балів – 1 500 грн. за кожен окремий предмет.

Цього року випускниця Новодністровської гімназії Анна Бірківська отримала максимальні 600 балів за складання НМТ. Наразі вона студентка Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Дівчина була приємно здивована отримати винагороду 45 000 грн.

Також по 1 500 грн заохочення перерахували випускникам Новодністровської гімназії: Загуменній Анні (193 бали з англійської мови), Панфіловій Тетяні (190 балів з української мови), Новаківській Яні (193 бали з англійської мови), Олійнику Богдану (193 бали з математики).

Нагадаємо, випускники шкіл Чернівецької громади, що покажуть найкращі результати на ЗНО/НМТ, теж зможуть отримувати грошові винагороди від міської ради.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.