Новини

Голова обласної ради відреагував на ситуацію, яка склалася у Магальському дитячому будинку-інтернаті

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко повідомив, що наразі депутати та керівництво обласної ради роблять усе можливе, щоб покращити умови перебування дітей у Магальському дитячому будинку-інтернаті, у якому раніше працівники Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини виявили ряд порушень.

Про це стало відомо з Telegram-каналу Олексія Бойко, пише molbuk.ua

Правоохоронці розпочали провадження щодо неналежного виконання обов’язків стосовно охорони життя та здоров’я вихованців дитячого будинку-інтернату.

“Ми робимо усе можливе, аби покращити умови перебування у цьому закладі дітей та максимально полегшити їхнє життя, а не шукаємо винних.

Знаю, що наразі відкрите кримінальне провадження. Єдине, що я буду відстоювати, – це те, щоб не понесли незаслужене покарання прості працівники будинку-інтернату, або його керівник.

Переконливо раджу усім причетним витерти шмарклі, припинити витрачати гроші на замовні статті у соцмережах і почати належно виконувати свої функціональні обов’язки. Тоді подібні ситуації не виникатимуть і не доведеться шукати винних, бо дітям, які живуть у закладі, це байдуже”, – йдеться у дописі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.