Новини

Надійні вбудовані мікрохвильові печі від Siemens*

Велика німецька корпорація Siemens випускає електроніку та електротехніку. Надійний бренд створює кухонну техніку, яка сприяє приготуванню їжі та в деяких випадках може готувати за вас. Мікрохвильова піч Siemens – функціональна техніка. Пристрій здатен розігрівати готові страви та забезпечувати рівномірне прожарювання сирих продуктів.

Чому вам потрібна мікрохвильова піч Siemens?

Компактні, функціональні та привабливі зовні – три характеристики, які повністю описують техніку бренду. Незважаючи на компактні розміри, пристрої мають об’ємну внутрішню камеру – до 25 літрів. Це дозволяє використовувати їх замість духовки та готувати на 2-3 особи.

Вбудована мікрохвильова піч Siemens – продумана техніка. Користувачі обирають її з таких причин.

Наявність навісних дверцят, що відкриваються праворуч і ліворуч. Ви зможете розмістити пристрій у будь-якому зручному місці.

Сумісність із стандартними кухонними шафами бренду. Вам не доведеться робити шафи на замовлення, щоб розмістити техніку.

Використання високоякісних матеріалів. Для внутрішньої камери застосовується нержавіюча сталь. Матеріал нормально переносить вологу, постійний вплив високих температур і не схильний до корозії.

Простий дизайн – чіткі лінії, стримані кольори та мінімальна кількість елементів на передній панелі. Техніку легко поєднувати із приладами інших виробників. Зовнішній вигляд універсальний. У зв’язку з вбудованою конструкцією пристрої підходять для будь-якого інтер’єру.

Розширені функції. Моделі купують замість духовки. До того ж, крім соло-приготування, бренд випускає техніку з грилем. Інтегрований кварцовий гриль забезпечує швидке, рівномірне запікання овочів, м’яса та риби з хрусткою кіркою.

Всі ці функції роблять використання мікрохвильової печі Siemens максимально комфортним та безпечним. Таким чином, виключається можливість непередбачених поломок та серйозних механічних ушкоджень.

Конструкційні особливості

Мікрохвильова піч Siemens пропонується в широкому асортименті. За типом конструкції ви зможете вибрати пристрій у двох варіантах:
класичний;

доміно.

Габарити

Для того, щоб з установкою не виникало складнощів, рекомендується уважно підходити до вибору пристрою. Для цього необхідно точно визначитися з габаритами обладнання та зони встановлення – стільниці. Це можна зробити самостійно чи після консультації з менеджером інтернет-магазину. Глибина приладу у продажу – стандартна, в межах – 51-52 см. По ширині ви зможете купити мікрохвильову піч Siemens в Україні:
до 50 см;

у межах 57-60 см;

понад 60 см.

З каталогу ви можете вибрати варіант, який точно підійде під розміри та планування кухні.

Дізнайтеся більше про всі можливості та особливості мікрохвильовок Siemens на сайті https://www.siemens-home.bsh-group.com/ua/.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.