Новини

Перший молодик осені 2023: що не можна робити 15 вересня

У середині вересня настає перший осінній молодик. Час, коли на небі не видно Місяця, несприятливий, тож варто бути максимально обережними. Що потрібно робити в цей день, а чого слід остерігатися – розповідаємо в матеріалі.

Коли молодик у вересні 2023 – точний час

Молодик – час, коли Місяць оновлюється і починає свій новий цикл. Цю фазу вважають однією з найцікавіших – супутник перебуває між Землею і Сонцем, і в цей момент Місяць практично не видно із Землі, адже освітлений бік обернений від нас.

Місячний цикл триває приблизно 29,5 днів, тому дата молодика кожного місяця різна. Молодик у вересні 2023 року відбудеться 15 вересня о 04:40 за київським часом, у знаку Діва. Як правило, період молодика триває три дні: день до, день молодика і день після.

Молодик у вересні 2023 року та його особливості

Молодик настає в знаку Діва – вона любить ясність і порядок у речах, думках і емоціях. Це, безумовно, сприятливо для планування справ, але може також з’явитися бажання навести лад у тих місцях, де все хаотично. Тут варто дивитися на це більш об’єктивно: не все, що здається хаосом, є таким. Будьте терпимішими до недосконалостей життя, не втручайтеся – дозвольте деяким речам текти своїм руслом.

Що не можна робити в молодик

Молодик – не найкращий час, щоб щось починати, особливо важливі справи. Планувати – можна, але діяти – поки що ні. Також у цей період люди стають більш імпульсивними та емоційними, тому потрібно контролювати свої емоції.

Є ще кілька заборон, чого не можна робити в молодик:

вступати в суперечки, скандали – відчуваєте, що втрачаєте контроль над емоціями, краще промовчіть;
думати про погане – негативні думки можуть сильно впливати на рішення і вчинки;
брати на себе додаткову роботу, робити генеральне прибирання, починати ремонт, збільшувати фізичні навантаження – вам може не вистачити енергії;
змінювати роботу, проводити великі операції з грошима, робити дорогі покупки;
йти на медичні операції, якщо вони не термінові, проводити косметологічні процедури;
стригти волосся і нігті;
збирати врожай – вважається, що в цей час плоди менш поживні і не будуть довго зберігатися, а також пересаджувати і садити рослини;
переїдати, вживати алкоголь.

Також у цей час потрібно мінімізувати спілкування з енергетичними вампірами і токсичними людьми – вони здатні забирати енергію, а вона вам знадобиться перед початком місяця.

Що можна робити в молодик

Цей час чудово підходить для обнулення: поки Місяць не видно на небосхилі, можна все переосмислити і поставити нові цілі, а разом зі зростаючим Місяцем починати діяти.

Що потрібно робити в молодик:

планувати – найкраще записувати всі свої бажання і мрії, що ретельніше вони будуть продумані, то більша ймовірність, що все складеться, як задумано;
проводити прибирання в домі – позбуватися непотрібних і старих речей;
робити “прибирання” в житті – відпускати тих, із ким некомфортно, йти зі стосунків, які себе зжили;
прощати образи;
постити або влаштовувати розвантажувальний день;
кидати шкідливі звички;
заводити знайомства з важливими і цікавими людьми.

З одного боку, молодик – це час відпочинку, тиші, спокою і відновлення сил. Але з іншого, в цей час у наше життя можуть також приходити нові люди з певною метою. Пам’ятайте про це, не відштовхуйте їх і не відмовляйтеся від спілкування, завдяки цьому у вас може з’явитися багато нових можливостей.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.