Новини

«Ми тримали його за руку»: дружина розповіла про останні хвилини життя Яна Табачника

Сьогодні, 13 вересня, попрощалися з музикантом із Чернівців та екснардепом Яном Табачником. Його поховали у ізраїльському місті Тель-Авів, розташованому на узбережжі Середземного моря.

Про це на своїй фб-сторінці повідомила дружина Тетяна Недєльська, пише molbuk.ua

Вона зазначила, що Ян Табачник помер у колі родини.

“Писати важко, але, висловлюючи вдячність усім за щирі співчуття, скажу головне – Ян Петрович відійшов у вічність після тривалої боротьби з тяжкою хворобою у колі своєі родини. Останні, найважчі місяці діти, сімʼя виборювали кожну його хвилину, навіть всупереч лікарям і самому Яну Петровичу. Ми тримали його руку в останні хвилини, закрили йому очі. Поховали Яна, за його бажанням, за єврейськими традиціями, в Тель-Авіві.

Сьогодні зранку лив сильний дощ, за 30 років у вересні це вперше. Небо сумує, діти, рідні, друзі, шанувальники… Слів немає, як і сили прийняти реальність. Дякую кожному за співчуття”, – написала Тетяна Недєльська.

Раніше повідомлялося, що 11 вересня помер музикант родом із Буковини Ян Табачник. Він два роки боровся з онкозахворюванням.

Також відомо, що Ян Табачник і Тетяна Недєльська розписалися у березні 2000 року. У пари народилося троє синів. У 2018 році з’явилися чутки про те, що пара розлучилася та більше не живе разом, хоч вони і не коментували офіційно інформацію про своє розлучення.

В ексклюзивному інтерв’ю “Главкому” Ян Табачник розповідав про стосунки із колишнім президентом України Віктором Януковичем, а також похвалився, що його будинок у два рази більший, ніж колишня президентська резиденція Януковича у Межигір’ї.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.