Новини

У центрі Чернівців перекрили дорогу: протестують інвестори скандального забудовника – фото (оновлено)

У Чернівцях люди перекрили пішохідний перехід на вулиці Головній біля Ратуші. У результаті утворилися затори: стоять автомобілі та громадський транспорт, а рух тролейбусів припинили.

Про це повідомляє molbuk.ua

Акцію протесту організували інвестори щодо справи ЖК “Імперіал Парк Авеню”.

За інформацією кореспондентки molbuk.ua люди хочуть зустрітися з міським головою Чернівців Романом Клічуком та головою апеляційного суду.

“Минулого разу ми прийшли до апеляційного суду, нас не почули. Ми знаємо, що скандальному забудовнику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Він нам сказав, що ця забудова тепер належить підприємцю із Миколаєва, який тепер вимагає доплатити йому окрему суму. Скільки ми маємо це терпіти?! 8 років це триває… Ми вимагаємо зустрічі з мером. Він повинен допомогти нам. Хоча і казав, що ця забудова відбувалася не за його каденції”, – розповіла одна з протестувальників.

Станом на 12:05: рух транспорту вулицею Головна – відновлений

Раніше повідомлялося, що майже пів тисячі чернівецьких родин уже понад шість років не можуть заселитися у свої помешкання. Їх “кинув” недобросовісний забудовник. Зараз люди шукають правду в судах. Проте й там її не знаходять: їм масово відмовляють у майнових правах на помешкання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.