Новини

У Чернівцях презентували портрет співачки Сіді Таль та її чоловіка, який написав художник із Харкова

Вчора, 12 вересня, у Чернівецькій обласній філармонії імені Дмитра Гнатюка презентували картину “Повернення у рідну філармонію Сіді і Фаліка. Історія життя та любові”. Це портрет видатної пари чернівчан – акторки Сіді Таль (Сореле Біркенталь) та її чоловіка, талановитого менеджера Пінхаса Фаліка – розміром 1,5*1 м. Саму картину написав художник із Харкова – Сергій Кроповинський.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада, пише molbuk.ua

Робота стала результатом реалізації спільного проєкту філармонії та Чернівецької обласної ради. Картину розмістили у MUSIC HALL, де нею зможуть милуватися відвідувачі.

Участь у презентації взяв начальник відділу супроводу реформ та аудиту місцевих програм Петро Брижак, який вручив подяки обласної ради натхненниці проєкту, заступниці директора філармонії Любові Добровольській та авторові роботи Сергієві Кроповинському.

“На заході також прозвучала музика відомого українського композитора Майка Кауфмана-Портнікова, створена спеціально для цієї картини, та послання племінника Сіді Таль Давида Гуттманна. Останній подякував усім за підтримку культури, гідне пошанування пам’яті Сіді та Фаліка і запевнив, що “ці два ангели обов’язково принесуть мир і щастя на рідну землю”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як художник із Харкова працював над мистецьким проєктом для Чернівецької філармонії.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.