Новини

На Буковині 8 переселенців отримали гранти на розвиток бізнесу: що про це відомо

На Буковині 8 переселенців отримали гранти на створення або розвиток бізнесу в рамках програми єРобота.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА.

Від початку року на Буковині українці зі статусом ВПО через урядову програму єРобота “Власна справа” отримали близько 2 млн гривень на власні проєкти.

У Чернівецькому районі, зокрема, кошти мікрогранту спрямують на відкриття центру лазерної косметології, кафе, мобільної торгової точки, розширення виробничих потужностей підприємства з комплексної обробки металу, виробництво трикотажного та в’язаного одягу, надання послуг з детейлінгу – комплексного догляду за автомобілем.

У Вижницькому районі – з’явиться виробництво екологічних картонних коробок, а у Дністровському районі – відкриється реабілітаційний центр для відновлення здоров’я хребта та суглобів. Загалом підприємці створять 17 нових робочих місць.

Також у межах проєкту єРобота переселенці можуть скористатися такими програмами: “Власна справа”, “Гранти на створення або розвиток власного бізнесу учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни та членам їх сімей”. Головною умовою отримання грантів є створення нових робочих місць.

Гаряча лінія для ВПО з питань працевлаштування у Чернівецькій області за телефоном 380664923987.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.