Новини

“Ваша дочка потрапила у ДТП”: у Чернівцях аферисти видурили у старенької пенсіонерки коштовності

Учора, 11 вересня, до Чернівецького райуправління поліції звернулася місцева жителька з повідомленням про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її коштовностями. За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Повідомлення про шахрайство надійшло до поліції від 84-річної жительки Чернівців. Жінка розповіла поліцейським, що їй зателефонував невідомий та представився лікарем. Співрозмовник повідомив жінці, що її донька потрапила в ДТП та на її лікування необхідні кошти. Заявниця без вагань погодилася віддати всі коштовності для порятунку родички.

Надалі, чернівчанка передала ювелірні вироби невідомому біля воріт будинку.

Відомості про вказаний факт слідчі поліції Чернівецького районного управління поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вкотре наголошують: у випадку дзвінка “Ваш родич в біді”, перш за все спробуйте зв’язатися з ним, або зателефонуйте у поліцію та перевірте інформацію. В жодному випадку не перераховуйте та не передавайте гроші чи коштовності незнайомцям.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.