Новини

Намагалися втекти з України: на Буковині за вихідні затримали 18 ухилянтів

На Буковині за минулі вихідні прикордонники затримали 18 ухилянтів.

Про це повідомляє пресслужба 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича.

Впродовж вихідних прикордонники Чернівецького загону припинили 12 випадків незаконного перетину кордону та притягнули до відповідальності 18 громадян України.

Зокрема охоронці кордону відділу прикордонної служби “Кельменці” затримали 4-х правопорушників, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови. Групу чоловіків, які під покровом ночі намагались непомітно дістатися держрубежу, виявили за допомогою технічних засобів спостереження. Затримані виявились мешканцями Київської та Вінницької областей, яким обмежено виїзд з України.

Водночас впродовж вихідних військовослужбовці відділів “Селятин”, “Фальків”, “Порубне” та “Сокиряни” припинили 11 випадків незаконного перетину кордону та затримали ще 14 осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії та Молдови. Чоловіки, мешканці Сумської, Одеської, Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, не змогли підтвердити мету свого перебування у прикордонні, а згодом зізнались про наміри незаконно перетнути кордон.

Усіх затриманих притягнуто до відповідальності за ст.204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.