Новини

“Ніс на собі товариша, щоби врятувати, а він не вижив”: у ліцеї Чернівців зібрали кошти на покупку авто для ЗСУ

Учні, батьки та всі працівники ліцею №11 “Престиж” зібрали 1 вересня 108 тис. грн. на автівку для підрозділу, де служить співробітник закладу.

Про це повідомляє Управління освіти Чернівецької міської ради.

Вчора Наталії Майданюк, дружині бійця, ліцеїсти передали зібрані кошти.

Цього разу допомагали воїну Сергію Майданюку, точніше його підрозділу, якому потрібна машина. Сергій працював у ліцеї сторожем, пішов воювати з перших днів повномасштабного вторгнення, зараз вже вдруге поранений і наразі перебуває у госпіталі у Запоріжжі. Втратив на війні друзів, одного побратима 5 кілометрів ніс на собі, аби врятувати, та товариш не вижив…

– Наталя Майданюк, дружина Сергія, звернулася до нас з проханням допомогти придбати машину для чоловікового підрозділу, – розповідає директорка ліцею Світлана Володимирівна.- На ліцейному форумі я це озвучила, і всі як один – школярі, батьки, наші працівники сказали: “Та хіба ми не зберемо?!”. І ось на 1 вересня, у День знань, замість того, щоб приносити квіти, ми всі робили донати. Сказати, якою великою є ефективність цієї акції, це нічого не сказати!

Сергій Майданюк – батько трьох дітей, його син зараз випускник ліцею. А мама дружини працює тут заступником директора з господарської роботи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.