Новини

Отримає кошти на обладнання: у Чернівцях визначили першу переможницю за програмою «Грант для ветеранів та їх подружжя»

Першу переможницю за програмою “Грант для ветеранів та їх подружжя” визначили у Чернівцях.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Як повідомляють у Чернівецькому обласному центрі зайнятості, дружина учасника бойових дій Юлія Сафронюк вирішила скористатися грантовою програмою та відновити бізнес, яким займалися з чоловіком до початку повномасштабної війни. Жінка хотіла відкрити власне виробництво швидкої їжі “ФАСТ-ФУД”.

Вона підготувала бізнес-план та найближчим часом отримає на рахунок грантові кошти у розмірі 500 000 грн., за які придбає обладнання. На інші потреби підприємиця залучить свої гроші.

“Раніше ми виготовляли багети, бутери (паніні), роли, маємо в планах виготовляти бургери. У своєму виробництві ми використовуємо якісну сировину, маємо перевірених постачальників, – розповідає учасниця грантової програми. – Ми вже займались цією справою і мали хороші результати. Але війна змішала всі карти, чоловік, будучи свідомим громадянином, з перших днів повномасштабного вторгнення став до лав ЗСУ”.

До війни подружжя працювало на орендованому обладнанні та в орендованому приміщенні. У планах – вийти на новий рівень виробництва
хлібно-булочних виробів, але вже у власному приміщенні та зі своїм обладнанням.

“Допоки мій чоловік захищає нас від ворога, я готова працювати у Чернівцях, створювати нові робочі місця, сплачувати податки, розвивати справу та вкладати в це душу”, – зазначає Юлія Софронюк.

З інформацією про урядову програму для ветеранів та їх подружжя, можна ознайомитися сайті Державного центру зайнятості у розділі “Грант для ветеранів”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.