Новини

У Зеленського відреагували на трагедію із отруєнням школярок

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба відреагував на сьогоднішнє отруєння ліцеїсток 7 класу в Боярці. Чиновник підозрює, що до інциденту можуть бути причетні небезпечні Інтернет-ігри, написав він у Facebook.

“За попередніми даними, є підозра, що ці випадки пов’язані з небезпечними “іграми”, які поширюються в Інтернеті”, – заявив він.

Кулеба закликав батьків провести з дітьми роз’яснювальну роботу про небезпеку таких “ігор”.

“Поясніть, що” розваги” онлайн несуть небезпечні, а часом – незворотні наслідки в реальному житті”, – додав уповноважений.

Інцидент, який трапився в Боярці, вже розслідує поліція. Правоохоронці встановили, що дівчата прийняли по 40 таблеток Дротаверину після перегляду відео в одній з популярних соціальних мереж. Поліція вже встановила провізорів, які продали медичний препарат неповнолітнім дівчатам.

“Враховуючи те, що Дротаверин відпускається без рецепта слідчі негайно направили листи до Держлікслужби України про законність продажу лікарських препаратів дітям та Департаменту охорони здоров’я Київської ОДА щодо запобігання таким порушенням у майбутньому”, – зазначили в поліції.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.