Новини

Спадний Місяць відбере щастя і гроші у цих знаків Зодіаку

1 вересня розпочався період спадного Місяця, який триватиме до 14 числа. В цей час представники двох знаків Зодіаку можуть зіткнутися з проблемами. Фази Місяця, як вважають астрологи, сильно впливають на життя людей, особливо якщо він спадний.

У цей період щастя і гроші почнуть витікати крізь пальці, немов пісок. Кому готуватися до невдач і проблем – читайте нижче.

Телець

Спадний Місяць принесе Тельцям неприємності в особистому житті. Ви можете усвідомити, що витрачали час на стосунки з людиною, яка вам не підходить. Крім цього, не обійдеться і без гучних скандалів.

Не намагайтеся тримати поруч тих, хто вас не цінує. Якщо ви відпустите їх зі свого життя, то зустрінете нову любов. Не закривайте серце на замок, ваше щастя вже дуже близько.

Водолій

Водоліям доведеться зіткнутися з фінансовими проблемами. Спадний Місяць оголить чимало помилок, який ви наполегливо намагалися приховувати. Це призведе до того, що від вас відвернуться багато знайомих і колег.

На роботі можуть початися серйозні складності. Все призведе до того, що вам доведеться обирати: схилити голову і прийняти поразку, втративши гроші і кар’єру, або ж домогтися другого шансу і все виправити. Вирішувати тільки вам.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.