Новини

“Тиран і насильник”. Ексдружина зірки українських серіалів шокує деталями сімейного життя

Валентина Марініна, ексдружина відомого актора Костянтина Войтенко зробила несподіване зізнання про свого колишнього чоловіка. Вона розповіла, що Костянтин її бив та знущався з неї.

Які невідомі деталі про свій шлюб та чоловіка розповіла Валентина – читайте у матеріалі нижче.

Валентина розповіла, що стала жертвою нарциса та насильника.

“Мій колишній чоловік – перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина та мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, який час від часу радіє своїй доньці. Він – колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство”, – пише вона на своїй сторінці в Instagram.

За словами Валентини, вона до певного часу приймала такі форми та систему. І тому виною час та суспільство у якому вона виросла.

“В системі насильства – моя шкільна вчителька, яка дозволила собі дати мені підзатильник. Хлопчик зі школи, який вдарив ногою. “Подружка”, яка у сварці кричала на мене “сука”. В ній покарання ременем, образи, крики, в ній – “ген” насильства, родова памʼять, притаманна багатьом на пострадянському просторі”, – додає жінка.

Поліція пропонувала помиритися

Вона розповіла, що змушена була викликати поліцію після випадку домашнього насильства. І співробітники правоохоронних органів пропонували їй помиритися з чоловіком.

“Коли я вперше і востаннє викликала поліцію після випадку фізичного домашнього насильства, поліція натякала: “ви подумайте, може помиритеся? Інакше у нього виправні роботи й він вже буде “чіслітса”. Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали з власної квартири. Головне ж, що в сімʼях так “не прийнято” – писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і наче ж пристойних”, – описує Валентина.

Вона зазначає, що якби подібний виклик відбувся в іншій розвинутій країні світу, то вона мала б повне право попросити колишнього піти з дому і він би втратив право наближатися до неї. А ще – вона мала б право на підтримку та захист. Але у той день до неї приїхав тато, який також почав її м’яко відмовляти.

За словами танцівниці, вона у той момент не зустріла на своєму шляху нікого, хто б засудив насильство, бо те насильство – “норма українського життя”.

Після тої домашньої бійки стосунки трохи налагодилися і пара разом поїхала на відпочинок до Туреччини.

“І нове коло розмов уночі (так, насильники “працюють” за зачиненими дверима): “Валь, тобі треба до психіатра, психолог вже не допомагає, психіатр випише пігулки й нормальною станеш, подивись, ти взагалі не ок”. Потім тижневі ігри Кості у “мовчанку”. Вони зводили мене з розуму. Синці загоїлися швидко. Газлайтинг і психологічне насильство травмували мене набагато глибше”, – розповіла Валентина.

Вона додала, що є клієнтом психологів та психотерапевтів вже 5 років і проробила з собою вже дуже багато практик, досвідів, було багато спеціалістів та консультацій.

“Лише зараз я наважилася сказати публічно. Лише зараз, вже рік як в офіційному розлученні, коли маю підтримку Ірландії, в якій будь-яка форма насильства карається законом та громадською думкою. Коли точно знаю, що я сама тепер вмію інакше. Коли точно знаю, що я не винна. І коли дуже втомилася соромитися того і про то мовчати”, – зазначає вона.

Крім того, вона пояснила, що насильника від людини, яка намагається жити інакше, відрізняє вміння визнавати помилки та бажання змінюватися.

“У мого колишнього цього бажання нема. Як і просто щирого “пробач”. Вірогідно, він і не зможе. Але я не його психотерапевт і не його мама. А мама його дитини, яка втомилась навіть після розлучення і переїзду за тисячі кілометрів, відбиватися від його агресивності та маніпуляцій. Так, мій колишній чоловік і відомий актор Костянтин Войтенко – домашній тиран з, припускаю, нарцисичним розладом психіки та насильник”, – повідомила танцівниця.

Шлюб Валентини та Кості

У 2015 році актор Костянтин Войтенко одружився з українською танцівницею, учасницею другого сезону “Танцюють всі!” Валентиною Марініною. В грудні 2016 року в них народилася донька Емілія. У жовтні 2022 року Валентина та Костянтин розлучилися.

Костянтин Войтенко відомий за своїми ролями у серіалі “Мухтар”, “Коли ми вдома”, “Село на мільйон”, “Друге життя Єви”, “Параджанов”, “Толока”, “Майор та магія” та інших.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.