Новини

Мер Чернівців розповів, коли відремонтують ділянку вулиці Щербанюка

Ремонт ділянки вулиці Щербанюка від Небесної Сотні до Головної у Чернівцях планують завершити до 1 листопада цього року.

Про це повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, відповідаючи у Facebook на запитання чернівчан у коментарях, пише molbuk.ua

Зокрема, Сергій Танчук звернувся до мера з таким запитанням:

“Коли закінчиться вже ремонт по вул. Щербанюка? Там проєкт мав бути зданий до 1 вересня поточного року, а ще не видно ні кінця, ні краю. Тунелі стають все глибшими. Вже четвертий місяць перекрита важлива артерія в місті. Скоро докопають до Героїв Майдану, але біля Головної так і не завершать. Ні поетапності, ні завершення. Якщо не встигнуть до зими, то затягнеться ще на рік”, – поскаржився чернівчанин.

Міський голова запевнив, що мали би встигнути до листопада.

“По термінах – до 1 листопада. Мають встигнути. Дуже складна вулиця, купа мереж невстановлених. Проблема ще катастрофічна в людях, постійно забирають на фронт”, – написав Роман Клічук.

Згідно з умовами договору, відрізок вулиці Щербанюка від Небесної Сотні до Головної ремонтують за 56 мільйонів гривень. Роботи виконує компанія “Техно-Буд-Центр”. Їх мали завершити до 1 серпня.

Серед робіт, які виконують, – ремонт тротуарів, заміна асфальту та бордюрів, облаштування велодоріжок. Окрім того, замінять каналізацію, водо- та газопровід, вуличне освітлення.

Як відомо, вулицю почали ремонтувати у березні цього року.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.