Новини

Як очистити лобове скло від нальоту і мошок: ТОП-3 копійчаних засоби

Багато автовласників часто скаржаться на те, що в теплу пору року до лобового скла прилипають мошки, мухи, бабки та інші комахи.

Якщо не помити скло відразу, то потім відтерти сліди непросто. Яким засобом краще відмити машину від мошок швидко і недорого – читайте далі у матеріалі.

Кращий засіб для видалення слідів комах – поради водіїв

Звичайно, професійний очищувач слідів комах, який можна купити в будь-якому магазині з товарами для автомобілів – це ідеальний варіант. Однак коштує він недешево, витрата у такого засобу велика, якщо користуватися ним постійно. Це “вдарить” по кишені, тому краще використовувати більш дешеві і доступні методи.

Чим відмити скло від мошок, не витративши на це ні копійки:

Оцет 9%
Цей засіб є на кухні у будь-якої господині, а навіть якщо і немає – коштує оцет дуже дешево. У відрі води потрібно розчинити склянку оцту, змочити ганчірку і нанести розчин на лобове скло. Потім вимити теплою чистою водою і насухо витерти мікрофіброю. Перевага оцту в тому, що він не містить в складі компонентів, здатних подряпати скло, тому очищення буде максимально делікатним.

Засіб для миття посуду
Теж відмінний варіант – миючий засіб швидко піниться і делікатно очищає не тільки тарілки, ножі та виделки, але і лобове скло. Вам потрібно взяти спеціальну губку для миття машини, вилити на неї пару крапель миючого засобу, змочити водою (щоб краще пінилося) і ретельно потерти проблемну ділянку на машині. В кінці змити теплою водою і витерти мікрофіброю.

ВАЖЛИВО: це засіб не рекомендується використовувати на кузові – миючий засіб для посуду здатний подряпати фарбу авто.

Солодка газована вода
Не секрет, що багато власників машин використовують солодкі газовані напої, щоб прибрати іржу з автомобіля, почистити ковпаки коліс або натерти гуму. Ця ж рідина прекрасно видаляє залишки біоматеріалу – мошок та інших комах. Вам потрібно просто вилити пляшку газованої води на лобове скло, потерти поверхню губкою і потім змити все теплою водою. Робити це потрібно ретельно, щоб на лобовому не залишилося частинок цукру.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.