Новини

Двоє депутатів міської ради Чернівців склали свої повноваження

Двоє депутатів Чернівецької міської ради Тетяна Шепелько з фракції “Пропозиція” та Віталій Михайлішин з “Команди Михайлішина” склали свої повноваження.

Про це стало відомо на засіданні сесії Чернівецької міської ради VIII скликання, передає molbuk.ua

Зокрема, за дане рішення депутати проголосували на сесії міськради.

За дострокове припинення депутатських повноважень Віталія Михайлішина проголосували 35 депутатів. Припинення повноважень Тетяни Шепелько підтримали 30 депутатів.

Що відомо про депутатів

Тетяна Шепелько

Тетяна Шепелько – депутатка від фракції “Пропозиція”, юристка та ексрадниця колишнього міського Олексія Каспрука. Виступала проти будівництва на колишньому спортивному майданчику на вулиці Шептицького.

У жовтні 2022 року Шепелько подала заяву на звільнення з посади заступниці начальника міського управління комунального майна.

Віталій Михайлішин

Депутат Чернівецької міської ради 6 та 7 скликання, йдеться на платформі громадського руху “Чесно”.

У міській раді очолював фракцію “Команда Михайлішина”. На місцевих виборах у 2020 році він був кандидатом на посаду міського голови Чернівців та пройшов до другого туру виборів.

У 2012 році балотувався до Верховної Ради України 7-го скликання від “Партії Регіонів” по округу 201. На парламентських виборах у 2014 році балотувався як самовисуванець по округу 201. Впродовж 2011-2014 років був в.о. Чернівецького міського голови.

У 2015 році обраний депутатом Чернівецької міської ради від партії “Рідне місто”.

У 2019 році балотувався до Верховної Ради України 9-го скликання від “Опозиційної платформи – За життя” по 201 виборчому округу Чернівецької області.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.