Новини

Трагедія у Дніпрі. Філатов дав обіцянку патрульному, який стріляв у водія

Ввечері у вівторок, 29 вересня, всю Україну розбурхав випадок у Дніпрі, де патрульний поліцейський застрелив людину.

Свою думку щодо цієї ситуації висловив міський мер Борис Філатов.

Мер Дніпра заявив, що в будь-якій державі, де прагнуть поваги до Закону, ніхто і за жодних обставин не має права хапати людину у формі, яка виконує свої службові обов’язки, або по-хамськи до неї ставитися.

Філатов наголосив: “Тому в цій ситуації я цілковито на боці патрульних поліцейських. Міська влада Дніпра надасть всебічну моральну підтримку цим патрульним, а також їхнім рідним та колегам”.

Міський голова додав, що за час війни подолав тисячі кілометрів дорогами нашої країни, його зупиняли на блокпостах – військові, поліція чи Нацгвардія. Борис Філатов зазначив, що, попри численні огляди авто, фіксацію вмісту багажника та “дурні” питання він ніколи не “качав права”, а дотримувався вказівок людей у ​​формі.

Мер Дніпра також попросив не писати про те, що загиблий – власник елітного авто, і наголосив, що немає жодної різниці, яку машину водить людина.

Філатов резюмував: “Не треба збуджувати низинні почуття натовпу, примішуючи до ситуації ще й класову ненависть. Бо би*ло – хоч на Jaguar, хоч на “запорожці” – завжди залишається би*лом”.

Нагадаємо, попередньо відомо, що загиблий водій був п’яний і перевищив швидкість. Правоохоронці намагались зупинити елітне авто у середмісті Дніпра, водій почав втікати та пересів на пасажирське крісло. Пасажири проігнорували вимогу вийти з салону, після чого поліція почала силою витягувати їх транспорту та застосувала газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та тричі вистрелив у спину пасажиру – від отриманих травм чоловік помер.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.