Новини

На Буковині чоловік після сварки підпалив ліжко дружини: будинок згорів вщент

Слідчі поліції повідомили жителю Дністровського району про підозру в умисному пошкодженні чужого майна.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Після чергової словесної суперечки з дружиною, чоловік підпалив її будинок. За цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування. Підозрюваному загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Інцидент стався вчора, 29 серпня, в селі Рухотин. Працівники відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції з’ясували, що 44-річний буковинець, на ґрунті тривалих побутових проблем, після чергової словесної суперечки з дружиною, підпалив ліжко в помешканні та пішов з будинку.

Рятувальники ліквідували пожежу, однак вогонь встиг сильно пошкодити будинок.

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Поліцейські призначили низку експертиз для з’ясування всіх обставин вказаного правопорушення. Триває досудове розслідування.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.