Новини

Подарунок для мисливця на День народження: що подарувати?*

Полювання – це не просто хобі, а стиль життя. Справжній мисливець може говорити про полювання цілий день, планувати наступну вилазку, готувати спорядження та фантазувати. І, попри те що кожен член сім’ї безпосередньо бере участь у мисливському житті свого чоловіка, брата чи сина, виникає одне й те саме питання: як обрати подарунок мисливцю?

Звичайній людині, яка далека від полювання, справді буде складно зорієнтуватися у всьому розмаїтті. Адже хочеться подарувати те, що буде корисним та бажаним. Розглянемо деякі варіанти подарунка для мисливця на День народження.

Електронні пристрої для мисливця

Саме за допомогою сучасної електроніки є можливість зорієнтуватися в місцевості, відстежити дичину, збільшити дальність пострілу та багато іншого. Розглянемо деякі варіанти електроніки для мисливця, якій він буде радий на День народження.
Мобільний телефон. Йдеться не про новомодний iPhone. Для любителів годинами проводити в лісі важливішими є інші критерії – це надійність та захист від згубних зовнішніх факторів. Оптимальне рішення – моделі для шанувальників екстриму, які під зливою і при падінні з великої висоти залишаться працюючими.

Прилад нічного бачення. Найрезультативніший час для полювання – це ніч. Але щоб у нічний час мисливець не залишався сліпим, потрібен якісний прилад нічного бачення. У тому числі є приціли з нічним баченням.

Відеореєстратор. І йдеться не про автомобільну модель, а спеціальний мисливський – він може записувати всю необхідну інформацію, незалежно від погоди та доби.

Дальномір. Спеціальний пристрій, за допомогою якого можна вимірювати відстань до об’єкта в точності до міліметра. Прекрасний вибір при полюванні на дрібну та велику дичину.

Устілки з підігрівом. Це спеціальні устілки, які оснащуються пультом керування. Завдяки спеціальному нагрівальному пристрою вони здатні зігріти ноги навіть у найхолоднішу пору року.

Електронний манок. За допомогою цієї електроніки можна імітувати звуки різних птахів і тварин. Це дає можливість заманити дичину. Такому помічникові буде радий кожен мисливець.

Нашийник для собаки з GPS. Багато мисливців вважають за краще полювати з вірним другом – собакою. У таких нашийниках є спеціальні маячки, завдяки яким можна буде відстежити місце знаходження та дії собаки.

І це тільки деякі варіанти, які ви можете купити для мисливця на день народження електроніки. Асортимент товарів значно ширший.

Товари для комфортного побуту мисливця

Якщо полювання заплановано на кілька днів, тоді потрібно забезпечити комфортний побут. Саме з цієї причини найкращий подарунок для мисливця – це будь-яка річ, яка підвищуватиме комфорт.
Намет. Це універсальний подарунок всім любителям активного відпочинку. Рекомендуються герметичні моделі невеликого розміру, які можуть витримати сильний вітер, мороз та дощ. Додатково можна купити маскувальне укриття для намету.

Жилет мисливця. Зазвичай у мисливців під рукою десятки різних дрібниць, які доводиться завжди носити з собою. І їх потрібно розподілити таким чином, щоб було зручно дістати. Спеціальний жилет сприятиме оптимальній ергономіці.

Піч. Це мобільна переносна пічка, яка дозволить мисливцям обігрітися, приготувати їжу та висушити мокрий одяг та взуття.

Ніж. Саме мисливські ножі – це той подарунок, від якого в захваті абсолютно кожен мисливець. Вони застосовуються практично при всіх маніпуляціях, починаючи розбиттям табору, закінчуючи обробленням туші. Але для мисливців підходять лише ножі відомих брендів, наприклад, Спайдерко. Жодних брендів “no name”.

Ліхтар. Тут навіть є можливість вибору – підствольний чи тактичний ліхтар. Функція вони аналогічна – підсвічування необхідної зони у темний час доби. Обов’язково вибирайте надійні, міцні та водонепроникні моделі.

Кресало. Сірники та запальнички – не найкращий помічник, якщо потрібно розвести вогонь у дощову та сиру погоду. Кресало являє собою спеціальний засіб для розпалу багаття, який не боїться поганої погоди.

Термос. Якісний термос, який тривалий час утримує температуру кави або чаю, – чудовий вибір для кожного мисливця.

Набір посуду. Це дуже корисна річ для мисливців, завдяки якій перебування в дикій природі стане комфортнішим. Вибирайте тільки посуд з легких матеріалів, що не б’ються.

Як бачите, купити подарунок для мисливця – це досить просте завдання. Потрібно просто орієнтуватися на улюблене заняття. Виробники подбали про те, щоб близькі для мисливця люди мали можливість вибрати з широкого асортименту.
Але основне правило при виборі подарунка, незалежно від того, віддали ви перевагу посуду або телефону – виключно якісна продукція відомих брендів. Це сприятиме комфорту та безпеці при експлуатації.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.