Новини

«Вони завжди в наших думках»: батьки загиблих братів Мамчіїв про своїх синів – відео

У розмові з кореспондентами molbuk.ua Тетяна та Юрій Мамчії розповіли про своїх синів – Олексія, Станіслава та Євгена. Двох із них уже немає – вони загинули на російсько-українській війні у зоні ООС.

Олексій Мамчій не дожив до свого 41-річчя два місяці. 13 квітня ворожий безпілотник перетнув лінію розмежування і скинув міну на позиції українських підрозділів. Один із осколків потрапив Олексієві в голову… Через кілька днів воїна поховали на Алеї слави в Чернівцях…

А п’ять років тому, 13 липня 2016 року, на блокпосту поблизу Авдіївки під час мінометного обстрілу загинув молодший брат – Станіслав Мамчій. До свого 33-річчя він також не дожив два місяці.

У родині Мамчіїв із трьох синів залишився лише наймолодший – 31-річний Євген. Хлопець також тричі ходив на фронт добровольцем. На щастя, він повернувся додому живим.

Тетяна Мамчій зізнається: відколи загинув старший син, у їхньому помешканні перед його фото завжди горить запалена свічка. Тепер їх уже дві…

“Вранці прокидаємося і запалюємо. Залишаємо вогонь навіть, коли йдемо з дому. Повертаємося. Якщо згасла – знову запалюємо. І так, поки не ляжемо спати. Зараз уже дві свічки горять… Не можна залишити синів там без сонця, тепла… Вони завжди в наших думках…”

Повну версію розмови можна прочитати тут:
Читати

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.