Новини

Овнам – брехня, Дівам – труднощі на роботі: гороскоп на 25 серпня

В цей день не варто братися за нові справи, але дуже вигідно ставити крапку у минулих, а також підводити висновки. Результати з будь-якої сфери будуть тішити.

Овен

Намагайтеся не вірити усьому, що чуєте та бачите. В цей день буде багато обману та ілюзій, які можуть вивести на неправильний шлях.

Телець

Кохана людина розкриється з абсолютно іншої неочікуваної сторони, і це може стати як плюсом, так і мінусом у стосунках.

Близнюки

Не поспішайте робити висновки стосовно людини, яка нещодавно вам могла зробити дуже неприємно. Інколи варто давати шанс.

Рак

Ви дізнаєтеся чужий секрет, який проллє світло на минулі події з іншої сторони. Необхідно тримати язик за зубами.

Лев

Не захищайте людей, у правоті яких ви не впевнені. Ви можете потрапити у дуже незручну ситуацію через нахабність оточуючих.

Діва

Вам буде нелегко на роботі. Стануться знайомі проблеми, які в цілому зіпсують день. Варто уважно слідкувати за своїми обов’язками та їх виконанням.

Терези

Не бійтеся проявлятися по-різному, інакше як ваш партнер зможе вас повністю прийняти? Якщо ви відкриєтеся, то відчуєте неймовірну легкість.

Скорпіон

Знайдіть в собі сили захищати себе у суперечці. Можуть ставатися неприємні конфлікти, у яких буде необхідно показати власний характер.

Козеріг

У цей раз саме від вас очікуватиметься крок назустріч. Варто попросити пробачення першим та намагатися знайти компроміс.

Стрілець

Любов може бути доволі складною та сумною. Необхідно пройти важкий період у стосунках з високо піднятою головою.

Водолій

Зачекайте з висновками та порадьтеся зі своїми рідними. Вам вдасться знайти правильне рішення саме завдяки оточенню.

Риби

Не варто хапатися за здавалося б вигідну пропозицію. Ви щось не розумієте і можете потрапити в доволі неприємну ситуацію.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.