Новини

“Я за Лебіговича”: як блогер з Чернівців Михайло Лебіга став мемом в Тік Тоці та чому його бачать президентом

Тік Ток заполонили меми про кандидата в президенти України Михайла Лебіговича.

У коментарях майже під кожним відео користувачі пишуть, що голосуватимуть за нього на президентських виборах.

Близько трьох тижнів тому під час стріму блогер з Чернівців Михайло Лебіга подивився дебати Ющенка та Януковича. Після цього його охрестили кандидатом на посаду президента. Користувачі почали багато писати про те, що вони голосуватимуть за Михайла Лебіговича в коментарях під різними відео.

Лебігович – це прізвище, яке є поєднанням слів Лебіга та Янукович.

Михайло нібито балотується в президенти від “Партії Регіонів”, а знайти його можна буде в бюлетені під 5 номером. Ба більше, існують й кумедніші версії. За словами користувачів, він вступив у “Партію Лебігонів” або в партію “Слуг калорій”.

Які є меми про Лебігу

Сам блогер вирішив записати відео, де пояснив, що це все жарти й ніхто нікуди не балотується. Окрім цього, він наголосив, що його прізвище – Лебіга.

@misha.lebiga Зупиніться!!! ♬ оригінальний звук – misha.lebiga

Втім, це ще більше розбурхало фанатів, тож вони продовжили писати коментарі під публікаціями, навіть перейшли під англомовні відео. До того ж користувачі також фотошоплять світлини, де використовують обличчя Михайла замість Юлії Тимошенко, Олега Ляшка, Петра Порошенка та інших політиків. Вони знімають кумедні відео, в яких застосовують діпфейки та нібито запевняють, що Михайло Лебігович точно іде на вибори.

@fun_cl1ps #залебіговича #лебігаміша #лебігастрім #лебігатоп #твічукраїнською #твічкліп #рек #рекомендації #нашдепутат #нашлідер #слугакалорій ♬ оригінальний звук – Михайло Лебігович

@zalebigovicha Найкращий Президент!! Голосуй За Лебіговича!!🇺🇦🙌 #лебігович #лебіга @misha.lebiga ♬ оригінальний звук – Голосуй За Лебіговича🇺🇦

До того ж інші тіктокери підтримали цю хвилю хайпу і також знімають про те, що будуть голосувати за Лебіговича. Навіть інтернет-магазини публікують ролики, в яких показують одяг для майбутнього президента України.

@diskomalyria Предвиборна реклама Пана Лебіговича #лебігович #лебіга #lebiga ♬ Epic Music(863502) – Draganov89

Окрім цього, фани навіть пишуть пісні про Михайла. Так, про блогера створив пісню учасник “Голосу країни 11” Тьома Паучек.

@leb1ga.fan #голосуйте #мішалебіга #лебігович ♬ оригінальний звук – ЛЕБІГОВИЧ🇺🇦

Навіть депутат Верховної ради України Олексій Гончаренко у своєму телеграм-каналі опублікував мем з Лебіговичем. До того ж в коментарях під відео Лебіги реперка Alyona Alyona іронічно зазначила, що проголосувала б за нього, якби той балотувався в президенти.

@misha.lebiga Це нонсенс ♬ оригінальний звук – misha.lebiga

Під хештегом “Залебіговича” зараз понад 3,5 мільйона переглядів.

Раніше повідомлялося, що блогер з Чернівців завдяки стріму зібрав понад 8 мільйонів гривень для ГУР.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.