Новини

Двоє викладачів ЧНУ отримали гранти у розмірі $5 000 від київської школи економіки

Професорка факультету математики та інформатики Олена Карлова та завідувач кафедри загальної хімії та експертизи харчової продукції Юрій Халавка — переможці програми “Talents for Ukraine” та володарі грантів у розмірі $5 000 від KSE Foundation.

Про це йдеться на сайті Чернівецького національного університету, пише molbuk.ua

Програма Talents for Ukraine створена київською школою економіки, завдяки сприянню міжнародних благодійників, для підтримки нового покоління лідерів, які вміють мислити поза рамками, є талановитими та нестандартними, діють яскраво і нетривіально.

Ця програма спрямована на талановитих, харизматичних та завзятих людей, адже це основа для відбудови та подальшого розвитку нашої держави. Бюджет програми складає 1 000 000 доларів. Кожен переможець може отримати 5 000 доларів на підтримку, а також залишити за собою право визначити розмір підтримки індивідуально.

Раніше ми розповідали про професорку кафедри математичного аналізу факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. У липні Олена Карлова отримала міжнародну нагороду “The Andy”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.