Новини

У Чернівцях для сімей ветеранів проведуть безкоштовні екскурсії у ботанічному саду

У ботанічному саду ЧНУ ім. Ю. Федьковича відбудуться екскурсії для сімей ветеранів 22 серпня 2023 року.

Про це йдеться на сторінці у Facebook управління у справах сім‘ї та молоді департаменту соціальної політики, пише molbuk.ua

Організатори зазначають, що захід має на меті психологічний ретрит – відновлення особистих ресурсів, покращення емоційного стану та підвищення толеранності до викликів часу. Жваве спілкування під час прогулянки також сприяє новим знайомствам, обміну враженнями та розвитку потенціалу соціальної інтеграції.

У ботанічному саду відвідувачі мають змогу побачити справжній музей живих рослин з різних еколого-географічних зон світу. Його колекції мають науково-пізнавальне та природоохоронне значення.

Вхід за попередньою =AT0b83NLII1CSHclRX_EtDmrgLD_uWBCtwTaf9OnvLgqQNYZMFQVeEDLVTgTs_vsftUf9CoDVFE64d546oj0NVXk9yq8ZH_vZgvioHA6qMlnVKEjk72vBoewiVjEbyAWyZdli8ip9oiOWbhhlmaegkCQAd3JGpLhZ8TTb0ADYpI_4QkDeA]реєстрацією.

Захід організовано управлінням у справах сім’ї та молоді департаменту соціальної політики Чернівецької міської ради спільно та Міжнародною організацією з міграції (МОМ) IOM Ukraine.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.