Новини

Один із кращих синів України: загинув захисник із Буковини Олег Моренчук

Буковину спіткала чергова страшна втрата. На війні загинув захисник Олег Моренчук.

Про це повідомив депутат Мамаївської сільради Роман Рудик, пише molbuk.ua

“Нестерпне, невимовне горе і пекучий біль вшосте принесла війна у селище Лужани та в 26-те – у Мамаївську територіальну громаду. Страшна чорна звістка про героїчну загибель нашого поважного земляка, Героя України, багаторічного учасника війни з росiйською нечистю Олега Моренчука спустошила і розбила наші серця. У невимовній скорботі й розпачі від непоправної трагедії всі, хто його знав, любив і поважав”, – пише Роман Рудик.

Олег Моренчук був справжнім воїном, одним із кращих синів України. Служив у військовій частині А4722, на посаді стрілець-санітар механізованого батальйону.

“Працьовитий та хазяйновитий, Олег мав золоті руки, за все брався, все вмів робити і з задоволенням виконував будь-яку роботу. Любив людей, переживав і піклувався за свою сім’ю, за рідного брата, за побратимів на фронті. Він заспокоював своїх близьких, що обов’язково повернеться, бо не міг не піти… І повернувся… на щиті, на вічний спочинок до рідного краю… Скільки доброго й світлого могло бути попереду…” – провадить Р. Рудик.

На жаль, 13 липня біля села Лобкове Запорізької області життя Героя трагічно обірвалось. До останнього подиху був вірним своїй країні та присязі. Перебуваючи у самому пеклі війни, був надійним плечем для побратимів.

У п’ятницю, 18 серпня, орієнтовно з 12 до 13 години, траурний кортеж з тілом загиблого Героя буде рухатися за маршрутом Чернівці- Мамаївці – Лужани – вул. Лесі Українки до домівки воїна.

Похорон відбудеться у суботу, 19 серпня, о 13 год.

Чин похорону пройде у церкві Івана Сучавського селища Лужани .

“Просимо достойно зустріти та провести в останню дорогу Героя України, справжнього патріота української землі, одного з кращих наших жителів, який віддав за нас усіх, найцінніше – своє життя… Пам’ять про мужнього воїна Олега буде вічно жити у серцях вдячних односельчан та всіх українців”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.