Новини

Медичний центр Altero: у вас завжди є вибір!*

Медичний центр Altero, який знаходиться на вул. Героїв Майдану, 190-А у м. Чернівці, здійснює сучасні методи обстеження, діагностику та лікування.

Основними напрямками надання медичних послуг є: кардіологія, ревматологія, пульмонологія, алергологія, гастроентерологія, ендокринологія, гінекологія доросла і дитяча/підліткового віку, неврологія, ортопедія-травматологія.

Медичний центр співпрацює з сучасними лабораторіями CSD та “Ескулаб”.

У цьому медичному закладі здійснюють такі види функціональних досліджень, як електрокардіографія, спірографія, холтерівське добове моніторування ЕКГ та добове моніторування артеріального тиску.

Окрім того, в Altero ви маєте можливість пройти ультразвукову діагностику всіх органів та систем людини з доплерографією, еластографією на УЗД- апараті експертного класу у виконанні досвідчених лікарів.

Медичний центр надає комплексне обстеження пацієнтам з можливістю пройти лабораторні дослідження, ультразвукову та функціональну діагностику усіх необхідних органів і систем, одразу відвідати вузького спеціаліста, отримати рекомендації та лікування.

Медичний центр Altero працює за записом. Тут орієнтовані не тільки на Чернівці й область, а також надають медичну допомогу мешканцям інших областей. На сьогодні фахівцям центру довірили своє здоров’я пацієнти з Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Волинської і Закарпатської областей.

Чуйність, розуміння, чесність та право вибору пацієнта – філософія Altero. Тут дбають про ваше здоров’я, цінують ваш час і поважають ваш вибір!

Щодо запису та детальнішої інформації звертайтеся за телефоном +38 066 505-87-00.
@altero.mc
https://www.facebook.com/altero.mc/

Ліцензія МОЗУ від 09.10.2019 року Наказ №2054 (п.33)

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.