Новини

Міськрада Чернівців оголосила тендер на закупівлю авто для ЗСУ на 2,5 млн грн

Чернівецька міська рада оголосила тендер на закупівлю автівок для наших захисників і захисниць. Йдеться про джипи типу Nissan Navara та мікроавтобуси типу Mercedes Vito.

Про це повідомляє пресслужба міськради, пише molbuk.ua

Тих, хто має можливість продати такі автівки або знає таку людину, просять долучитися:

“Знаєте того, хто може/готовий продати такі автівки? Перекиньте йому чи їй це посилання. Спільними зусиллями підтримаємо тих, хто боронить нашу безпеку та незалежність!” – закликали у мерії.

Для закупівель авто оголосили два тендери на платформі Prozorro.

В одному йдеться про придбання 4 джипів (NISSAN NAVARA, Mitsubishi L200 або еквівалент). Очікувана вартість – 2 мільйони гривень. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 20 серпня. Термін поставки товару – до 15 жовтня включно.

Другий лот – це закупівля 2 мікроавтобусів (Mercedes Vito,Volkswagen T4,T5,Renuat Trafic або еквівалент). Очікувана вартість – пів мільйона гривень. Строк надання послуг – до 30 вересня.

Як відомо, у 2022 році міськрада виділила 22 мільйони гривень для закупівлі сотні пікапів для армії. Втім, вдалося придбати лише 4.

Як пояснював міський голова Роман Клічук, міська влада зверталася до багатьох, проте ніхто не виявив бажання продавати авто міській раді через складну та тривалу бюрократичну процедуру. Тож приватним фірмам простіше напряму передати авто для військових.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.