Новини

Пожежі, зруйнований гіпермаркет та постраждалі: все, що відомо про нічний обстріл Одеси

Війська РФ завдали чергового комбінованого удару по містах України з використанням крилатих ракет та дронів-камікадзе. Вибухи пролунали в Одесі та Запоріжжі. В результаті атаки є руйнування та поранені.

Що відомо про ракетну атаку по Україні в ніч на 14 серпня.

Сигнали про загрозу повітряних атак почали масово звучати у південних та центральних областях незабаром після опівночі. У командуванні Повітряних сил ЗСУ попередили про запуск дронів-камікадзе з різних напрямків, а також крилатих ракет “Калібр” з акваторії Чорного моря.

Згодом почали з’являтися дані про роботу протиповітряної оборони в Миколаївській та Одеській областях, також повідомлялося про звуки вибухів.

Атака на Одесу

Окупанти завдали кілька серій ударів по Одесі із застосуванням дронів-камікадзе та крилатих ракет типу “Калібр”. Спочатку в Одеській ОВ повідомили, що від падіння уламків ракет спалахнуло кілька пожеж. У будинках вибуховою хвилею вибиті вікна.

Незабаром в ОВА повідомили, що, за попередніми даними, внаслідок нічної атаки поранення отримали троє людей, їм надається вся необхідна допомога.

Також стало відомо, що вибуховою хвилею у кількох будинках пошкоджено вікна та балкони, побито припарковані поруч автомобілі. На двох об’єктах спалахнули пожежі. Крім того, внаслідок падіння уламків було пошкоджено гуртожиток одного із навчальних закладів та гіпермаркет.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.