Новини

Військового на милицях, який їхав до Чернівців на лікування, «кинув» на останні гроші водій BlaBlaCar

Пораненого військового, який їхав із Києва до Чернівців на лікування, обманув водій BlaBlaCar, видуривши останні гроші на поїздку. Тож захисник не мав грошей навіть на те, щоби доїхати до вокзалу.

Про цей кричущий випадок розповів на своїй фб-сторінці журналіст видання “Великий Київ” Максим Юр’єв, пише molbuk.ua

“Перед самою комендантською зустрів військового на дорозі. Хлопець зморений та голодний, в розпачі, що його кинув водій BlaBlaCar на останні гроші з поїздкою в Чернівці на лікування. Декілька годин стояв посеред проспекту і ніхто з проїжджаючих водіїв не схотів підвезти бодай на вокзал.

Валентину 19 років, з початку повномасшабки у свої 18 пішов добровольцем. 35 ОБрМП (морська піхота), встиг побувати в Англії на навчанні, поранений біля Кліщіївки на “дорозі смерті” до Бахмута. Численні травми і операції, наразі відсутня провідність нерву, через що навіть пропонують ампутувати ногу.

Виведений поза штат через тривале лікування, тож отримує копійчану виплату — всього 200грн/міс. Брата вбили на війні. Батько в полоні, але оформили зниклим безвісти, щоб не платити. Хоче вилікуватися, щоб далі воювати і помститися.

Поселяю у себе, а вже зранку розбиратимусь з тою мразотою- аферистом (є його номер телефона і картки)”, – написав Юр’єв.

Пізніше він додав, що серед ночі з військовим зв’язався його товариш – бойовий медик з 3 ОШБр Азов, який теж не зміг виїхати з Києва і “між варіантом ночувати в райвідділку, куди йому пропонували патрульні, вибрав завітати в гості”.

“Так квартира раптом перетворилась у прихисток для військових, – завершив розповідь журналіст.

Читайте також: “П**уй назад на фронт!”: буковинець посилав на війну пораненого працівника військкомату – відео

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.