Новини

Замовила через поштомат: у Чернівцях на вулиці затримали торговку наркотиками

Поліцейські повідомили буковинці про підозру у реалізації наркотичних засобів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в області та слідчі Чернівецького районного управління поліції викрили та задокументували протиправні дії жительки обласного центру, яка розповсюджувала особливо небезпечні наркотики. Наразі за цим фактом слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Поліцейські Буковини продовжують вживати заходів щодо боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин на території краю. Так, 5 серпня працівники Управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП та Чернівецького райуправління поліції на одній із вулиць Чернівців зупинили жінку, яка поводила себе підозріло.

Під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили та вилучили у 28-річної місцевої жительки сім зіп-пакетів із вмістом, ззовні схожим на психотропні та наркотичні речовини.

Співробітники поліції затримали порушницю в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання ГУНП.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до одного із поштоматів прибула посилка для буковинки, усередині якої співробітники поліції виявили та вилучили поліетиленовий пакет із речовинами рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожими на наркотичні. Зі слів фігурантки, наркотичні речовини вона придбала через Інтернет мережу з метою подальшої реалізації.

Відтак, правоохоронці провели невідкладний санкціонований обшук в помешканні фігурантки, під час якого виявили та вилучили:

– 26 зіп-пакетів із порошкоподібними речовинами різного кольору та речовинами рослинного походження, схожі на наркотиичні засоби;

– дві пластикові ємності із вмістом порошкоподібної речовини;

– пакувальний матеріал (ваги, зіп-пакети, липка стрічка).

Вилучені речові докази правоохоронці направили на проведення відповідних експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За клопотанням поліцейських суд обрав затриманій запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.