Новини

Шевченко проти Зінченка: які склади та де дивитися благодійний матч Game4Ukraine

Легенда українського футболу Андрій Шевченко та лідер національної команди Олександр Зінченко організували благодійний матч у Лондоні за участі п’яти десятків іменитих футболістів.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах та який список учасників поєдинку – нижче.

Матч команда Шевченка – команда Зінченка відбудеться 5 серпня в Лондоні. Поєдинок прийме стадіон “Стемфорд Брідж”. Стартовий свисток зустрічі прозвучить о 20:00 за київським часом.

Поєдинок команд лідерів збірної України різних поколінь збере зірок європейського футболу 2000-х. Усі виручені кошти витратять на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, що постраждав від війни РФ проти України.

Де дивитися матч команда Шевченка – команда Зінченка

Уболівальники матимуть доступ до трансляції у цифровому мовленні T2. Матч покажуть в ефірі телемарафону “Єдині новини”. Переглянути поєдинок наживо також можна буде на медіасервісі MEGOGO та OTT-платформі Setanta Sports. Коментуватимуть матч Віктор Вацко та Роман Бебех. Старт трансляції о 19:45.

Орієнтовні склади на матч команда Шевченка – команда Зінченка

До команди Шевченка, яка гратиме в синій формі, потрапили здебільшого його партнери по київському “Динамо”, італійському “Мілану” та лондонському “Челсі”. Зокрема, ворота захищатимуть Петр Чех і Діда, а в обороні зіграють Пануччі, Галлас, Оддо. На вістрі атаки знайдеться місце і для Сергія Реброва.

Загалом екс-керманич збірної України зібрав 25 футболістів. До них приєднаються і шестеро селебрітіс. Ще четверо медійних персон потрапили до команди Зінченка. Основу ж колективу, що гратиме в жовтих комплектах екіпірування, склали знакові для лондонського “Арсенала” постаті. Зокрема, Леманн, Санья, Мертезакер, Пірес, Лужний та інші.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.