Новини

10-річний хлопчик потонув у літньому таборі: у поліції розповіли подробиці

3 серпня стало відомо, що в дитячому таборі на Київщині потонув 10-річний хлопчик. У поліції розповіли подробиці інциденту.

Ними поділився начальник головного управління Національної поліції у Київській області Андрій Нєбитов. Як з’ясувалося, того дня на ставку плавали відразу 8 хлопчиків. Утім, на жаль, один із них потонув.

“Ми зрозуміли, що це так званий “дитячий табір”, який зі всієї України через оголошення в інтернеті зібрав дітей. І просто начебто здійснював їхнє тренування”, – зауважив Нєбитов.

Як з’ясувалося, тренування з 2017 року за усною домовленістю з власниками “табору” здійснював молодий тренер з футболу. У той день він знехтував заходами безпеки та вивів на воду 8 хлопчиків. Глава поліції підкреслив, що глибина цього ставка – 9 метрів.

Також стало відомо, що напередодні під час катання на катамарані цей тренер не використовував рятувальні жилети. Це вкотре демонструє його недбальство та порушення ним техніки безпеки.

Відомо, що тренера затримали. Його вже відправили до СІЗО. 36-річному “вихователю” загрожує до 8 років ув’язнення за те, що залишив дитину без нагляду, що стало причиною її загибелі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.