Новини

Клічук розповів, чи встигнуть підготувати кінотеатр «Чернівці» до Одеського кінофестивалю

На сьогодні невідома ще точна кількість гостей Одеського кінофестивалю, який відбудеться у Чернівцях. Ще триває погодження персон, які відвідають захід.

Про це на пресконференції сказав Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

“На сьогодні невідомо по кількості, бо триває погодження по персоналіях. Багато мають приїхати і з європейських країн, і зі США, це питання узгоджується”, – сказав мер.

Одеський кінофестиваль відбуватиметься на двох локаціях: кіномистецькому центрі імені І. Миколайчука та кінотеатрі “Чернівці”.

Кінотеатр “Чернівці” мали би встигнути підготувати до відкриття фестивалю. Адже капітальних ремонтів там робити не будуть, каже Роман Клічук.

“Робимо не ремонт із реставрацією, просто наводимо косметичний лад, щоби там було комфортно гостям. Адже кінотеатр не працював майже два роки”, – додав посадовець.

Як відомо, з 19 до 26 серпня у Чернівцях буде відбуватися 14-ий Одеський міжнародний кінофестиваль.

До Міжнародної європейської конкурсної програми 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю увійшли 7 повнометражних фільмів.

Зокрема, за нагороди змагатимуться стрічки з таких країн, як Франція, Україна, Швеція, Норвегія, Ізраїль, Німеччина, Латвія, Румунія, Польща, Італія.

Раніше ми розповідали, які фільми увійшли до програми Національного конкурсу 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.