Новини

На Буковині 41-річний чоловік намагався перетнути кордон за фальшивими документами

Поліцейські з Буковини викрили чернівчанина, який у червні цього року самостійно виготовив фальшиві документи. Чоловік через місяць за їх допомогою намагався перетнути територію України. Дізнавачі поліції завершили досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

На міжнародному пункті пропуску “Мамалига” 41-річний чернівчанин надав прикордонникам підроблене тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії про непридатність його до військової служби.

“Надані довідки мали явні ознаки підробки, тому прикордонники викликали слідчо-оперативну групу районного відділення №2 (Хотин) для фіксації протиправних дій чоловіка”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Викрали майна на 10 тисяч доларів: апеляційний суд Буковини посилив покарання за розбійний напад злочинцям

Наразі дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду. Йому інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частинами 1 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадують: згідно із постановою Кабінету Міністрів України “Про Правила перетинання державного кордону громадянами України”, на період дії воєнного стану обмежується виїзд за межі країни чоловікам від 18 до 60 років.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.