Новини

Ще одна локація для прем’єр: у Чернівецькому драмтеатрі запрацює нова сцена

19 серпня Чернівецький обласний музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської відкриє для глядачів “Сцену-панораму”.

Про це повідомив директор Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської Іван Бутняк, пише molbuk.ua

Пів року тому колектив драмтеатру розпочав шлях оновлення й активного розвитку, розрахований на 5 років. У березні в Чернівцях відкрили сцену-майстерню, де встигли представити дві прем’єри театру – “Фаустпатрон” та “МАТИ ГІРКОГО (гугл транслейт)”.

Саме 19 серпня чернівчани та гості міста зможуть побачити нову виставу драмтеатру на “Сцені-панорамі”.

“Перед відкриттям сцени-майстерні ми домовилися, що представлятимемо там сучасну українську драматургію. Сьогодні це майданчик для експериментів, і ті мистецькі речі, які було складніше виконати на головній сцені театру, легше втілити на сцені нашої майстерні. 19 серпня ми презентуємо “Сцену-панораму”. Вона буде знаходитися у фоє третього поверху, де зараз буфет театру. Ця локація дає можливість створити камерний простір на 50 глядацьких місць. Для чого нам додаткова сцена? Це буде простір, де пропонуватимемо вистави для сімейного перегляду, тут гості театру разом з акторами зможуть випити кави. І вже 19 серпня на цій сцені відбудеться прем’єра вистави “Принцеса А-чому”, – резюмує Іван Бутняк.

Нагадаємо, стало відомо, коли у Чернівцях розпочнеться театральний сезон.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.