Новини

Які б’юті-ін’єкції приховують дружини відомих українських політиків

Пластичний хірург Сергій Дербак прокоментував зовнішність Марини Порошенко, Олени Зеленської та Наталії Кличко, аби дізнатися, хто з них уже наважився на хірургічне втручання, пише “Радіо Люкс”.

Як зазначив хірург, на обличчі 59-річної Марини Порошенко простежуються сліди філлерів у середній третині, а також в зоні скул. Саме це дозволяє їй виглядати напрочуд свіжо та молодо.

Олена Зеленська теж не гребує косметологічним доглядом. Фахівець стверджує, якби серед її звичних ритуалів краси не було ін’єкцій гіалуронової кислоти, мезотерапії та плазмоліфтингу, її б шкіра не виглядала настільки бездоганно.

Відтермінувати зустріч зі скальпелем пластичного хірурга можуть ін’єкції, введення філерів та гіалуронової кислоти. Середній чек подібної контурної пластики сягає від 3 до 5 тисяч євро на рік – саме стільки потрібно витратити на 5-7 необхідних маніпуляцій.

Це відносно швидка та безболісна процедура, на відміну від повноцінного хірургічного втручання.

Найбільш природньою виявилася краса 47-річної Наталії Кличко, дружини колишнього боксера, а тепер мера Києва. Вона не приховує перших ознак старіння та й не женеться за ін’єкціями краси.

Хірург зазначив, що її зовнішній вигляд – чудова генетика та правильно дібраний догляд за шкірою.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.