Новини

Як бренд весільних суконь із Чернівців «Vladiyan Royal Dresses» став всесвітньовідомим і популярним?*

Не секрет, що Чернівці відомі на всю Україну як місто, де створюються найкращі весільні сукні. Різноманіття фасонів та дизайну, фурнітура та оздоблення, які використовують місцеві майстри в пошитті просто вражають. Але, щоб створити ідеальне плаття, у якому захочеться провести свій найкращий день, потрібно вкласти дуже багато сил, терпіння, часу і коштів. Який шлях потрібно пройти, щоб стати відомим брендом і як не зупинитися на півшляху до успіху розповіли власники компанії Vladiyan Royal Dresses – подружжя Людмила та Юрій ВЛАДІЯН.

– З чого виникла ідея створити компанію з пошиття весільних суконь, а не, до прикладу, костюмів чи пальт?

– Весільна сфера близька мені з дитинства. Ще змалечку я допомагала мамі створювати прикраси для наречених і продавати їх. Пізніше я навчилася робити більш цікаві аксесуари, і ми з чоловіком вирішили реалізовувати їх за кордоном. Щоб якось розширити бізнес до асортименту додали ще й весільні сукні, але не власного виробництва. Та тривало це недовго, бо нас більше манило бажання створювати особливі вишукані плаття, за якість яких ми відповідатимемо. Так і з’явилася ідея створити Vladiyan Royal Dresses, – ділиться Людмила ВЛАДІЯН. – Про себе ми заявили у 2006 році, і лише через 10 років ми почали активно займатися розробкою власного бренду, який і зареєстрували у 2016 році.

– Щодо назви – вона походить від вашого прізвища?

– Ми довго думали, як назвати компанію. Vladiyan Royal Dresses – це спільний бізнес нашої подружньої пари, і в чоловіка, і в мене є свої обов’язки. І наше прізвище, як назва бренду, підтверджує цей факт. А потім сподіваємося, що діти продовжать нашу сімейну справу. Крім того, ми хотіли, щоб ім’я бренду було символічним. Оскільки весільна сукня є одним із головних атрибутів створення сім’ї, то створюватись вона повинна в взаємоповазі. Ми з чоловіком уже 17 років у шлюбі, тому хочемо, щоб енергія злагодженості та любові, вкладена у сукні Vladiyan Royal Dresses, названі в честь нашої сім’ї, приносили щастя і благополуччя молодятам.

– Як змінилися обсяги виробництва і кількість працівників із часом?

– Спершу наше виробництво було дуже малим – над створенням суконь працювало усього п’ятеро людей. Взагалі працювати ми починали вдома, та згодом відшивати і прикрашати плаття в таких умовах було тісно. Оскільки збільшився обсяг виробництва, ми переїхали у більше приміщення. Відповідно, виникла потреба у розширенні штату. На цьому ми не зупиняємось, адже завжди є куди рости, – розповідає Юрій Владіян.

– Чи були переломні моменти на шляху до успіху?

– Хто не йде вперед, той не спотикається. Звісно, ми, як і всі, зазнаємо великих витрат та інколи невдач. Кризових ситуацій у розвитку компанії було декілька – фінансова криза 2008-2009 років, початок воєнних дій на Сході України, а також пандемія. Проте, саме такі переломні моменти допомогли нам усвідомити, що Vladiyan Royal Dresses – це справа усього нашого життя.

– Як ставитеся до конкуренції, адже у Чернівцях багато виробників весільних суконь?

– Ми поважаємо усіх, хто працює у весільній сфері. У кожного салону чи бренду – свій покупець. Vladiyan Royal Dresses зовсім не прагне завоювати першість на цьому ринку, бо для нас метою є не кількість клієнтів, а якість суконь і дійсно хороші партнерські відносини із нашими представниками по всьому світу. Ми за здорову конкуренцію, та за співпрацю багатьох компаній, які працюють у одній сфері.

– Ваші сукні – які вони і звідки беруться ідеї для їхнього створення?

– Усі дизайни та ескізи суконь я продумую сама. Ідеї виникають спонтанно, вони ніби народжуються в мені. Головне вчасно висвітлити їх на папері та продумати пошиття. Це дуже цікавий і хвилюючий процес, та над залученням до роботи креативного дизайнера, звісно, задумуємося, – ділиться Людмила Владіян.

– Чи можна купити весільну сукню від Vladiyan Royal Dresses у Чернівцях?

– Незважаючи на те, що ми в основному працюємо на міжнародному ринку, кожна українська наречена може придбати нашу сукню в Чернівцях. У нашому шоурумі завжди представлені останні колекції, а також є можливість пошити плаття своєї мрії на замовлення. До нас приїжджають дівчата не тільки із Західної України, а й з віддалених міст. Унікальні фасони, вишукані тканини, ручна робота та індивідуальний підхід – те, чим приваблює бренд.

– Чи є ще куди рости? Плани на майбутнє створюєте?

– Ми мріємо серйозно утвердитися на міжнародному рівні. Плануємо брати участь не лише у весільних виставках, а й давати покази нових колекцій у світових столицях моди.

– У чому секрет успіху Vladiyan Royal Dresses?

– Насправді, особливого секрету не існує. Любов, правильно поставлена мета та наполеглива праця можуть допомогти досягти успіху. Над створенням кожної сукні працює велика команда професіоналів, для яких це не просто робота, а справа всього їхнього життя. Раді, що вдалося сформувати дуже хорошу професійну команду. Ми пишаємося кожним своїм працівником, усі вони наполегливі та дуже творчі люди. За спільними цінностями і командним духом – наш успіх, – розповідають власники.

Контакти:
Телефон: +380 (50) 559 75 55
office@vladiyan.com
https://www.instagram.com/vladiyan_official/
https://www.facebook.com/vladiyan.wed.dress/
www.vladiyan.com

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.