Новини

Левам – втрата грошей, а Ракам – нові покупки: гороскоп на 24 квітня

П’ятниця та 13 місячний день може ознаменуватися для знака Зодіаку Близнюки діловим позитивом, а Терезам світить любовний негатив.

Водоліям світять погані та хороші звістки, пише Главред.

Що вогняним знакам – Овнам, Левам та Стрільцям – спрогнозовано на п’ятницю

Стрілець

У вас може бути дуже багато життєвих сил – не витрачайте їх на словесні перепалки й балаканину. День підійде для бесід, можна поповнювати коло прихильників. Якщо планували нові справи – саме час за них братися.

Овен

Люди, з якими було втрачено контакт, можуть намагатися повернутися у ваше життя. Запаси життєвої енергії будуть підвищуватися. Ви можете ставати сексуальнішими. Можуть зростати творчі здібності. Можливо, зміцніє інтуїція.

Лев

Якщо займетеся ризикованими комерційними справами – можете втратити гроші. Можете зайнятися тими справами, які накопичилися. Можна зміцнювати свої позиції.

Ви можете розгніватися через несправедливість, можливо, захочеться протестувати. Ваші помічники – прямолінійність та активність, а “супротивники” – нетерплячість та нестриманість.

Що земним знакам – Козерогам, Тельцям та Дівам – спрогнозовано на п’ятницю

Телець

Життєвої енергії може бути навіть більше, аніж потрібно. Якщо будете розкидатися силами – дограєтеся до дефіциту. День прекрасно підходить для того, щоб розпочати нові справи, щось планувати чи обміркувати зроблені кроки.

Діва

Рівень ваших життєвих сил буде линути вгору. Ви можете стати більш творчими та сексуальними. Може зміцніти інтуїція.

Козеріг

Життєвих сил може ставати більше. Інтуїція може зміцніти. Вам світить зростання сексуальності. Ваш творчий потенціал може линути вгору.

Що водним знакам – Рибам, Ракам та Скорпіонам – спрогнозовано на п’ятницю

Риби

Будьте обережні під час спілкування з тими, від кого залежить ваше становище. Не варто розраховувати на те, що за вас все вирішить доля. Рухайтеся до мети – проявляйте креативність та старанність.

Скорпіон

Можете давати старт новим справам – починання здатні принести чудові плоди. Чекайте на зміни. Якщо вам щось запропонують близькі – не тягніть з відповіддю.

Рак

Можливо, у непростих справах, пов’язаних з нерухомістю, буде поставлено крапку. Якщо хочете щось придбати – настав відповідний час. У майбутньому вам світять приємні великі зміни.

Що повітряним знакам – Водоліям, Близнюкам та Терезам – спрогнозовано на п’ятницю

Терези

Не варто зустрічатися з друзями. Загрожують невдачі на любовному фронті. Ви можете втратити гроші. Проблеми можуть виникнути через “доброзичливців”, потурання своїм слабкостям та надто високу думку про себе.

Водолій

Якщо ви збираєтеся кудись вирушити – не надто сильно довіряйте незнайомцям. Світять несподіванки, можливі хороші й погані сюрпризи. Чекайте на любовні випробування.

Близнюки

Не варто закидати справи – ймовірно, ви можете серйозно прорватися вперед. Ви можете стати сексуальнішими. Очікується зміцнення інтуїції та творчого потенціалу. Якщо хотіли взятися за щось нове – день для цього походить.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.