Новини

Везли автівки благодійному фонду: на пункті пропуску “Порубне” двоє чоловіків намагалися незаконно в’їхати до України

Двоє чоловіків хотіли незаконно в’їхати в Україну на автомобілях іноземної реєстрації. Порушники скзаали, що везуть автівки благодійному фонду. Їх затримали на КПП “Порубне”.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

“У пункті пропуску “Порубне” двоє громадян, України та Молдови, намагалися в’їхати в Україну на автомобілях Audi A6 та BMW X5 іноземної реєстрації. Окрім інших документів, вони пред’явили листи-прохання від імені одного з благодійних фондів, що надає соціальну та психологічну допомогу дітям. У цих листах зазначалося, що фонду, нібито, потрібні автомобілі для використання у своїй діяльності. Під час вивчення документів та спілкування з водіями у правоохоронців виникли сумніви щодо справжності документів та мети ввезення автомобілів в Україну. В ході взаємодії з керівництвом вказаного благодійного фонду, з’ясувалося, що ця організація не очікує жодного автомобіля та не займається діяльністю, яка пов’язана з ввезенням транспортних засобів в Україну”, – йдеться в повідомленні.

Відносно порушників представниками митниці складено протоколи про порушення митних правил, автомобілі вилучили встановленим порядком.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.