Новини

У Чернівціобленерго розповіли, за які електромережі не несуть відповідальності

У Чернівціобленерго пояснили, які електромережі знаходяться у їхньому підпорядкуванні, а за стан яких не несуть відповідальності.

Про це йдеться на сайті Чернівціобленерго, пише molbuk.ua

Зокрема, у підпорядкуванні Обленерго знаходиться переважна більшість електромереж та підстанцій краю.

“Ми несемо повну відповідальність за увесь цей величезний обсяг електрообладнання: обслуговуємо, ремонтуємо та розбудовуємо мережі по всій області. У разі аварійних вимкнень оперативно їх усуваємо.

Водночас окремі підстанції, деякі кабельні та повітряні лінії перебувають у власності осіб, приватних та комунальних підприємств.

Наприклад, абонентське обладнання знаходиться на балансі МКП Міськсвітло, тролейбусного управління, забудовників, садових товариств і навіть установ освіти. Погодьтеся, що саме власник обладнання відповідає за належний його стан, повинен його ремонтувати і забезпечувати нормальну роботу”, – зазначають у компанії.

Обленерго не може втручатися у роботу мереж, які знаходяться у власності інших осіб, зауважують енергетики. І додають, що за електрообладнанням та мережами по всій області, які знаходяться у підпорядкуванні компанії, наглядають щодня цілодобово.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях сьогодні без напруги залишилися фірми та будинки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.