Новини

У Чернівцях зібрали понад 17 тисяч гривень на ЗСУ під час благодійного показу фільму

У Чернівцях під час благодійного показу фільму “Бачення метелика”, який розповідає про травму після війни, зібрали понад 17 тисяч гривень.

Про це повідомляє управління освіти Чернівецької міської ради.

“Управління освіти спільно з культурно-мистецьким центром ім. І. Миколайчука, а також у співпраці з міським благодійним фондом “Милосердя”, організувало благодійний показ фільму “Бачення метелика”. Перегляд фільму організовувався для освітян міста та всіх бажаючих. Нинішнього вечора вдалося зібрати більше 17 тис грн., які підуть на допомогу чернівецькому батальйону, який знаходиться у зоні бойових дій”, – йдеться в повідомленні.

Про що фільм “Бачення Метелика”

Воєнна драма “Бачення метелика” – це історія аеророзвідниці Лілі з позивним “Метелик”. Внаслідок внаслідок важкого поранення, вона потрапляє у полон до росіян, а потім, внаслідок обміну, повертається до рідних – мами та чоловіка. Зломлена психологічно та згвалтована фізично, вона розуміє, що такого життя, як раніше, вже не буде… Нові виклики і нові трагедії, смерть коханого, народження дитини і повернення на війну. Фільм показує, яку величезну ціну платить кожна людина, кожна родина, у чиє життя так близько ввірвалася війна.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.