Новини

«Була приємно вражена». Дві випускниці з Буковини розповіли, як отримали на тестах 600 балів

Валентина Федорюк – ліворуч, Анна Бірківська – праворуч

На Буковині дві випускниці склали національний мультипредметний тест на 600 балів.

Про це йдеться в публікації ” “.

Читайте також: Двоє хлопців з румуномовного села Буковини склали НМТ з української мови на 200 балів

Випускниця Новодністровської гімназії Анна Бірківська склала усі три предмети – українську мову, математику та біологію – на 200 балів.

“Активну підготовку почала ще з вересня, тобто впродовж усього навчального року готувалася. Ходила до репетиторів та на додаткові заняття. Постійно практикувалася – проходила тести, вирішувала різні завдання. Найважче було готуватися до математики, адже там потрібно багато практики – розв’язувати задачі, приклади. Найбільше хвилювалася за цей предмет. Розраховувала на гарний результат. Безпосередньо під час тесту розуміла, що все буде добре. Проте, коли побачила двісті балів із усіх предметів, була приємно вражена. Думала, що можу щось забути, але все було чудово”, – каже Анна.

Далі дівчина планує вступати на спеціальність “Біотехнології та біоінженерія”, але університет ще не обрала.

Читайте також: Вступна кампанія 2023: коли і як подати мотиваційний лист

“Почала готуватися ще з 10 класу”

Випускниця Глибоцького ліцею Валентина Федорюк також здобула максимальний результат, набравши в мультипредметному тесті 600 балів.

“Я навчалася у фізико-математичному класі, тому до математики почала готуватися ще з 10 класу. До інших двох предметів – історії України та української мови – в 11 класі. Найважчим було те, що всі три предмети потрібно здавати одночасно. Я ще й готувалася до біології, до четвертого предмета, адже не було точної інформації, чи буде ЗНО, чи НМТ. Проте воно того варте. Очікувала на менший результат, адже на пробному тесті отримала 180-190 з кожного предмета. Проте коли побачила з усіх предметів 200, була дуже рада”, – говорить дівчина.

Валентина планує вступати на спеціальність “Міжнародне право” до Київського національного університету імені Т. Шевченка.

Раніше ми писали, як буковинські випускники впоралися з НМТ цьогоріч.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.