Новини

Побив і залишив у гаражі: через смерть молодої жінки чернівчанину «світить» 10 років

У Чернівцях правоохоронці перекваліфікували підозру чернівчанину, який побив співмешканку, після чого вона померла.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Зазначається, що ввечері 10 квітня бригада екстреної медичної допомоги виявила в одному із гаражів у спальному районі Чернівців непритомну жінку з численними тілесними ушкодженнями.

“Вже невдовзі поліцейські встановили нападника – співмешканця потерпілої. За клопотанням слідчих поліції суд арештував чоловіка. Коли 17 квітня жінка померла, правоохоронці змінили кваліфікацію провадження – тепер підозрюваному загрожує більш суворе покарання”, – йдеться у повідомленні.

Під час досудового розслідування слідчі Чернівецького районного управління поліції попередньо з’ясували, що того вечора в гаражі між співмешканцями виникла суперечка. В процесі конфлікту 42-річний чоловік наніс 34-річній жінці низку ударів, завдавши їй травми голови, які є небезпечними для життя.

Потерпіла померла в реанімаційному відділенні лікарні у присутності медиків. Того ж дня слідчі поліції змінили кваліфікацію кримінального провадження з частини 1 на частину 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні вказаного злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Наразі триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях 19 квітня померла молода жінка на ім’я Олена, яка провела в глибокій комі цілий тиждень. У лікарні вона опинилася після того, як її жорстоко побив 33-річний цивільний чоловік під час сварки в гаражі. Сиротами залишилися двоє дітей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.